Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

kerttervezés

Kerttervezés, felújítás

Ránk bízhatja kertjét! A megtervezéstől kezdve a kivitelezésen át, egészen a gondozásig. Jelentős tapasztalattal bírunk mindenféle, kerttel kapcsolatos munka elvégzésében, így ügyfeleink gyors, pontos és igényes munkára számíthatnak.

ÉRDEKEL
gyomirtás

Kertépítés, gondozás

Megálmodott kertjét megépítjük, ha kell akár gondozzuk is, hogy Önnek csak élveznie kelljen kertje nyugalmát, szépségét. Bízza ránk a feladatot és meglátja, precízen, igényesen, gyorsan elvégezzük azt!

ÉRDEKEL

Öntözőrendszerek kiépítése

Csak egy jól megtervezett és kivitelezett öntözőrendszer garantálhatja, hogy a szép kertje kényelmét, komfortját hosszútávon élvezhesse. Ebben is segíthetünk Önnek!

ÉRDEKEL
kerti tó

Kerti tó, sziklakert építése

Egy hangulatos sziklakert vagy kerti tó gyöngyszeme lehet egy szép kertnek. Amennyiben szeretne egyet, keressen fel minket, mi megcsináljuk Önnek!

ÉRDEKEL
fűnyírás

Fűnyírás, gyepszellőztetés

Nincs ideje rendben tartani a gyepét, de szép kertet szeretni? Mi tudjuk a megoldást! Bízza ránk a feladatot, Önnek csak a kertje szépségét kell ezután élveznie!

ÉRDEKEL
Parlagfű írtás

Parlagfű-, gyomirtás

Küzd a gyomokkal és a parlagfűvel? Hívjon minket, segítünk!

ÉRDEKEL
Sövény, fa metszése

Sövény, fa metszése és nyírása

Nem tudja, hogy álljon neki ágas-bogas fái, cserjéi rendbetételéhez, metszéséhez? Nem szeret sövényt nyírni? Mi szakszerűen elvégezzük Ön helyett ezt a munkát!

ÉRDEKEL
Fakivágás

Fakivágás, veszélyes fák kivágása

Túl nagyra nőt, esetleg rossz helyen van egy fa? Veszélyessé vált fák kivágásában is tudunk segíteni. Tapasztalt szakemberekkel, és a megfelelő technikai eszközökkel orvosoljuk a problémáját.

ÉRDEKEL
gyep, parkosítás

Tereprendezés, parkosítás

Vállalunk parkosítást, tereprendezést, gyorsan szakszerűen, ezzel esztétikussá téve az Ön környezetét. Az ilyen jellegű munkákhoz megbízható kollégák, és géppark áll a rendelkezésünkre.

ÉRDEKEL
Zöldhulladék elszállítás

Zöldhulladék elszállítás

Amennyiben gondot okoz Önnek a felhalmozódott zöld hulladék, nyugodtan forduljon hozzánk. Rövid határidővel elszállítjuk!

ÉRDEKEL

Modern géppark

Igény esetén gépeink rendelkezésre állnak föld szállításához vagy sziklák, nehéz elemek mozgatásához. Ha szeretne többet tudni, kérjen ajánlatot tőlünk!

KAPCSOLAT

Siessen! Kérjen ajánlatot még ma, hogy

MINÉL HAMARABB ELKEZDHESSÜK A KÖZÖS MUNKÁT